accedir

dilluns, 8 de març del 2010

Salaons, encurtits. fumats...

Per la presencia del bacallà i tot el que es deriva, els salaons de tota la vida (moixama, oueres, bonítol) ens han quedat una mica al marge. Alguns clients els reclamaven, però la dedicació gairebé exclusiva al bacallà, ens distreien dels altres salaons.




Curiosament, la moixama, sobre tot, a Barcelona te una importat presencia en els "vermuts" de principis del segle XX, en zones com la Ronda Sant Pau, on la cerveseria "Moritz", era lloc de trobada dels diumenges. En aquest espai, ningú deixaba de compartir la moixama amb la cervesa. Els meus besavis, completaven la jornada del diumenge, fent un tranquil aperitiu, amb la visió al fons, de la magnífica esglesia de Sant Pau del Camp.


Desde que hem obert la parada al Mercat de Les Corts, hem afegit a tot el nostre producte, les olives, els encurtits, les conserves i, com no, els salaons. Moixama, oueres de Maruca, oueres de Mujjol, Salmó marinat, bacallà fumat... Recuperem un antic producte per actualitzar la seva cuina.
Ja veureu!